Humanitarna utakmica

Članovi ŽNK Široki Brijeg posjetili štićenike Doma ''Marija Naša Nada''

Sport / Nogomet | 24. 08. 2017. u 16:20 Ivan Kraljević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igračice i stručni stožer ŽNK Široki Brijeg danas su boravili u posjetu Domu za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju „Marija Naša Nada“ u Širokom Brijegu.

Tijekom jednosatnog boravka u ovoj hvalevrijednoj ustanovi za rehabilitaciju djece s oštećenjem kognitivnog i/ili motoričkog razvoja upoznali su se s radom iste i razgovarali s djecom koja tijekom dana borave u njoj.

„Ovo je jedino mjesto koje me istovremeno uspjelo rasplakati i učiniti najsretnijom osobom na svijetu. Nakon današnjeg upoznavanja s radom ove ustanove i razgovora s djecom koja ovdje borave, mogu samo izraziti veliku radost što će i naša ekipa dati svoj mali doprinos za njih i njihov dom“, istaknula je kapetanica Matea Marušić.

„Iskreno vam se zahvaljujemo na dolasku te, napose, inicijativi i želji za odigravanjem humanitarne utakmice za našu ustanovu. Već time ste iskazali svoju dobrotu i pozornost skrenuli na važnost funkcioniranja Doma „Marija Naša Nada“ i njegove uloge u rehabilitaciji djece s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju“, rekao je, uime domaćina, tajnik Doma „Marija Naša Nada“ koji je igračice i stručni stožer ŽNK Široki Brijeg upoznao s aktivnostima u kojima djeca i njihovi roditelji sudjeluju.

Na koncu posjeta ovoj ustanovi, trener Ivan Kvesić se zahvalio na prijemu i toploj dobrodošlici te uručio prigodne poklone domaćinima i obećao nastavak suradnje kroz neke buduće projekte.
Podsjećamo, ŽNK Široki Brijeg i ŽNK Dinamo Zagreb će u nedjelju, 03. rujna 2017., u 19:30 sati na stadionu Pecara odigrati humanitarnu utakmicu, a cjelokupan prihod od prodaje ulaznica i dobrovoljnih priloga bit će namijenjen za Dom ''Marija Naša Nada''. Cijena ulaznice iznosi 2 KM (uz slobodni dobrovoljni prilog). Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na recepciji u širokobriješkom Hotelu Park.

Kopirati
Drag cursor here to close