Žele Wunderkinda

City spremio 60 milijuna eura za 19-godišnjeg Halanda

City je spreman platiti čak 60 milijuna eura za Halanda koji je u Salzburg stigao u siječnju ove godine iz Moldea za 9 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2019. u 08:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici bogatog Manchester Cityija što prije žele dovesti novu zvijezdu europskog nogometa i napadača austrijskog Red Bull Salzburga, 19-godišnjeg Norvežanina Erlinga Brauta Halanda.

Ranije su interes za novog europskog "Wunderkinda" iskazali i Liverpool, Manchester United, Real Madrid i Barcelona, javlja ANadolija.

Haland je trenutno najbolji strijelac Lige prvaka s četiri gola.

Kako pišu brojni britanski mediji, City je spreman platiti čak 60 milijuna eura za Halanda koji je u Salzburg stigao u siječnju ove godine iz Moldea za 9 milijuna eura.

Mladi napadač je tada bio blizu prelaska u Juventus, ali se na kraju ipak odlučio za Salzburg, a svoju odluku je objasnio riječima da je za njega tada bilo previše rano preći u Juve.

Haland je karijeru počeo u Bryneu 2015. godine, odakle je 2017. prešao u Molde, a ove godine je stigao u Red Bull Salzburg za koji je u 10 mečeva postigao 12 golova. U dresu reprezentacije Norveške je upisao već dva nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close