Conte probio led

City siguran preokret Tottenhama

Svoju prvu pobjedu na klupi Tottenhama, ostvario je Antonio Conte i to nakon preokreta protiv Leedsa. U prvom poluvremenu Tottenham nije ozbiljnije zaprijetio gostima koji su bili daleko opasniji.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2021. u 20:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedama Manchester Cityja i Tottenhama zaključeno je 12. kolo Premiershipa. Momčad Pepa Guardiole otpor Evertona je polako počela lomiti u finišu prvog poluvremena, kada je Sterling zabio nakon sjajne asistencije Cancela. Sve do 58. minute, na semaforu je stajalo 1:0, a onda je stigla bomba Rodriga za 2:0.

Everton s ovakvim sastavom koji je imao na raspolaganju Benitez teško je mogao nešto napraviti, pa je bilo samo pitanje kako će se ovaj susret završiti. Na kraju je konačnih 3:0 postavio Bernardo Silva. Ovom pobjedom Manchester City se probio na drugom mjesto, ima samo tri boda manje od Chelseaja.

Svoju prvu pobjedu na klupi Tottenhama, ostvario je Antonio Conte i to nakon preokreta protiv Leedsa. U prvom poluvremenu Tottenham nije ozbiljnije zaprijetio gostima koji su bili daleko opasniji. Kalvin Phillips, Adam Forshaw su prijetili prije nego što je Daniel James zabio na sjajan centaršut Jacka Harrisona.

Igrači Tottenhama su u svlačionici otišli ispraćeni zvižducima, koji kao da su ih probudili u nastavku. Harry Kane i Song su imali prilike, a onda je Pierre-Emile Hojbjerg u 58. minuti napokon pogodio za 1:1. Prvi gol Spursa nakon 315 minuta igre.

Tottenham je nastavio s pritiskom i preokret je bio potpun u 69. minuti kada se "ukazao" Sergio Regulion. Tottenham je trenutačno sedmi s 19 bodova, dok je Leeds u opasnoj zoni, imao samo dva boda više od 18. Burnleya.

Kopirati
Drag cursor here to close