Argentinac na prekretnici

City o Aguerovoj budućnosti odlučuje na kraju sezone

Sport / Nogomet | 06. 02. 2017. u 13:48 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero (28) izjavio je da će o njegovoj budućnosti u klubu biti odlučeno na kraju sezone, nakon što je izgubio mjesto u prvoj postavi Cityja po dolasku mladog Brazilca Gabriela Jesusa, koji je impresivnom igrom postao prvi izbor Pepa Guardiole, prenosi Anadolu Agency (AA).

Aguero je u  meču protiv Swansea, u kojem je City u sudačkoj nadoknadi izborio pobjedu od 2:1, po drugi put zaredom startao sa klupe što je medijima u Engleskoj dalo prostora da spekuliraju da bi Argentinac uskoro mogao napustiti klub.

“Moram pomoći timu koliko mogu u ova tri mjeseca. Nakon toga ćemo vidjeti šta klub želi sa mnom. Želim ostati, naravno. Moj ugovor ističe za tri godine, zato kažem da sam sretan u klubu. U preostalih tri mjeseca moram pomoći klubu i kao što sam rekao klub će odlučiti da li imam mjesto ili ne. Vidjećemo šta će se dogoditi”, izjavio je Aguero.

Menadžer Cityja Pep Guardiola izjavio je da je Aguero važan član ekipe, koji će “igrati mnogo utakmica sa i bez Gabriela”.

Gabriel Jesus (19) u City je stigao u siječanjskom prelaznom roku iz brazilskog Palmeirasa, a do sada je odigrao tri meča i postigao tri pogotka za novi klub. Posljednji put je pogodio mrežu danas za pobjedu svog tima protiv Swansea pred domaćom publikom, i to pred sami kraj utakmice.

Aguero je u City stigao 2011. godine i za taj klub ga vežu još tri godine ugovora nakon ove sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close