Novi horor za Plave

City iznenadio Želju

Navijači Želje, popularni Manijaci, u 10. minuti susreta napustili stadion uz povike 'Uprava odlazi!', čime su jasno stavili do znanja koga smatraju najvećim krivcima za krizu rezultata.
Sport / Nogomet | 11. 11. 2018. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara nastavili su igrati katastrofalno, te je upisao treći uzastopni poraz. Bodove s Grbavice u 17. kolu Premijer lige BiH odnijela je ekipa Tuzla Cityja slavivši rezultatom 3:2.

Gosti su poveli u 20. minuti kada je Ivan Kostić realizirao jedanaesterac. ipak, do kraja poluvremena Plavi su stigli du preokreta.

Najprije je u 32. minuti Ivan Čurjurić ubacio iz slobodnog udarca, a Filip Jazvić je bio na pravom mjestu i pogodio je za 1:1. U 41. minuti nakon lijepe akcije Sulejman Krpić je na veoma sretan način postigao pogodak za 2:1 i tim rezultatom se otišlo na odmor, prenosi Klix.ba.
 
Tuzla City je do pobjede stigao u nastavku susreta. Najprije je u 58. minuti nekadašnji igrač Želje Vojo Ubiparip nakon kornera poravnao na 2:2, a pobjedu gostima donio je Ajdin Nukić nakon velike greške Siniše Stevanovića u 71. minuti susreta.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close