Povratak u bh. nogomet

Ćiro Blažević preuzima Slogu iz Siminog Hana

Čelnik Sloge Azmir Husić otkrio je da bi Ćiro mogao dobiti posao u Siminom Hanu.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2018. u 22:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski izbornik Ćiro Blažević blizu je preuzimanja BiH drugoligaša Sloge iz Siminog Hana.

''Mogu reći da sam izuzetno raspoložen za povratak u BiH nogomet. Samo bih u BiH otišao trenirati i raditi'', rekao je Ćiro za Klix.

Čelnik Sloge Azmir Husić u potrazi je za novim trenerom nakon što je klub raskinuo suradnju s Darkom Vojvodićem. Ćiro dobro poznaje Husića jer je s njim surađivao dok je radio u Slobodi iz Tuzle.

''Husić je vrlo nadaren za posao koji radi. Siguran sam da će napraviti uspjeh koji pobornici ovog kluba očekuju. Bio bih veoma počašćen kada bih opet ostvario suradnju s njim, ovaj put u Slogi. U tuzlanskoj Slobodi smo surađivali na najidealniji način i jako bi me veselilo da dođe do nove ljubavi'', smatra Ćiro koji je bio i izbornik BiH reprezentacije.

Slogin čelnik Husić otkrio je da bi Ćiro mogao dobiti posao.

''Još uvijek nismo donijeli odluku o nasljedniku Vojvodića. Mogu samo reći da nas je Ćiro sa Slobodom jednom odveo u Premijer ligu BiH i nije isključeno da će priliku za taj uspjeh imati i sa Slogom. Naravno, ne kažem da će Ćiro biti novi trener, ali mogu reći da ću u povratku iz Berlina svratiti u Zagreb kako bih s njim obavio razgovore'', rekao je Husić.

Kopirati
Drag cursor here to close