Uvijek netko fali...

Ćiro Blažević: ‘Eh, da nam je igrao Rebić…’

"Uz Rebića Slovenija ne bi imala šanse, on sam je spreman uništiti protivnika. Razočarao me Kovačić koji je izvrstan tehničar, u Chelseaju igra fantastično, ali nije bio pravi."
Sport / Nogomet | 26. 03. 2021. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Ćiro Blažević i Zlatko Dalić

Miroslav Blažević kao i ostatak nogometne javnosti ostao je razočaran izvedbom hrvatskih igrača u susretu protiv Slovenije (1:0).

Hrvatska je već pet utakmica bez pobjede, što je serija kakvu je prije Zlatka Dalića nanizao Zlatko Kranjčar. Ukupno gledajući, Dalićeva reprezentacija gubi svaku treću utakmicu što je trend koji zabrinjava.

U razgovoru za 24 sata, bivši izbornik i brončani iz Francuske 1998. godine, Miroslav Blažević prokomentirao je dvoboj protiv Slovenije.

"Mislim da će se ovdje raditi o našem buđenju, takva je naša priroda, poraz nas zna pogurati prema naprijed, trebao nam je ovakav jedan šamar da bi nas razbudio".

Popularni Ćiro zazivao je igranje jednog igrača koji je potencijalno mogao biti prevaga.

"Uz Rebića Slovenija ne bi imala šanse, on sam je spreman uništiti protivnika. Razočarao me Kovačić koji je izvrstan tehničar, u Chelseaju igra fantastično, ali nije bio pravi".

Blažević je ipak najavio bolje vrijeme.

"Mislim da sada dolazi velika serija pobjeda, jedna od onih koju nitko neće moći zaustaviti. Posjetio sam Dalića, ne osjeća se dobro, vrlo je emotivan, svjestan svega što se događa, sam je rekao da nismo zaslužili pobjedu", zaključio je nekadašnji hrvatski izbornik.

Kopirati
Drag cursor here to close