Debitirao za Široki Brijeg

Cipetić: Možemo biti samo bolji, rezultati će sigurno doći

Cipetić je pomno analizirao igru svoje momčadi na Tušnju i istaknuo kako se po tko zna koji put pokazala sva draž nogometa, a to je igra do posljednjeg sučeva zvužduka.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zadovoljan sam prvim nastupom u dresu NK Široki Brijeg. Siguran sam kako će moja igra biti i bolja kada se u potpunosti upoznam s novim suigračima pa i cijelom ligom. Uvijek ima prostora za napredak'', izjavio je za službenu klupsku Facebook stranicu novi desni bočni igrač Širokoga Brijega Branimir Cipetić koji je debitirao u susretu protiv Slobode (2:2).

Cipetić je pomno analizirao igru svoje momčadi na Tušnju i istaknuo kako se po tko zna koji put pokazala sva draž nogometa, a to je igra do posljednjeg sučeva zvužduka. 

''Očekivali smo nezgodnu utakmicu protiv Slobode, znali smo da neće biti lako. Zasluženo smo poveli i bili puno bolja momčad u prvom poluvremenu, ali nas je onaj nesretni gol u sudačkoj nadoknadi dosta poremetio. Unatoč tome, odlučno smo krenuli u nastavak, na vrijeme postigli novi pogodak za vodstvo i onda se bespotrebno povukli nazad. To nas je na koncu i koštalo, u samoj je završnici uslijedio i pad koncentracije. Ponovno se pokazalo kako se nogomet igra do posljednjeg sučeva zvižduka'', ističe mladi Splićanin i naglašava kako momčad jest bodovno podbacila na početku sezone, ali ne i igrom.

''Jednostavno nam je nedostajalo malo sreće u oba uvodna susreta. Malo je nedostajalo da se sve okrene na našu stranu. I protiv Čelika i protiv Slobode bili smo bolja momčad na terenu. Naše pogreške su donijele radost suparničkim igračima. Ipak, sezona je tek počela, dosta je utakmica i bodova u igri. Budemo li radili kako treba i na vrijeme otklanjali svoje pogreške, rezultati će sigurno doći'' zaključio je Cipetić u izjavi za službenu klupsku Facebook stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close