Premiership

Chelsea treći, Manchester United bez Lige prvaka

Manchester United je ispao iz svih kombinacija za plasman u Ligu prvaka nakon što je odigrao samo 1-1 na gostovanju kod uvjerljivo posljednjeg Huddersfield Towna.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2019. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chelsea je u susretu 37. kola engleskog prvenstva na svom Stamford Bridgeu svladao Watford sa 3-0 (0-0) i time skočio na treće mjesto ljestvice.

Chelsea je otpor Watforda slomio početkom drugog poluvremena kada su Loftus-Cheek (48) i David Luiz (51) na asistencije hazarda postigli dva brza pogotka, a konačnih 3-0 postavio je Higuain (75).

Kolo prije kraja prvenstva Chelsea je treći sa 71 bodom, jednim više od četvrtog Tottenham Hotspura, a pet više od petog Arsenala koji ima odigranu jednu utakmicu manje, te bi mogao osigurati igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone već u nedjelju ukoliko Arsenal ne pobijedi Brighton and Hove Albion u susretu koji se igra od 17.30 sati na Emiratesu.

Manchester United je ispao iz svih kombinacija za plasman u Ligu prvaka nakon što je odigrao samo 1-1 na gostovanju kod uvjerljivo posljednjeg Huddersfield Towna.

United je poveo početkom utakmice preko McTominaya (8), ali je izjednačio Mbenza (60) nakon grube pogreške Shawa.

Bila je ovo četvrta uzastopna utakmica Uniteda u premier ligi bez pobjede, pa su "crveni vragovi" ostali na šestoj poziciji sa 66 bodova, dok je Huddersfield, koji je odavno izgubio izglede za ostanak u društvu najboljih, ostao posljednji sa 15 bodova, 11 manje od pretposljednjeg Fulhama, prenosi Hina.

Na vrhu je Liverpool sa 94 boda, dva manje uz utakmicu manje ima drugi Manchester City koji je u ponedjeljak ugostiti Leicester City.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close