Prvaci

Čestitke Zrinjskom stižu sa svih strana

Sport / Nogomet | 29. 05. 2017. u 09:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije uputio je čestitku Hrvatskom športskom klubu ''Zrinjski'' na osvajanju titule nogometnog prvaka Bosne i Hercegovine, u kojoj stoji:

''Svim igračima, stručnom stožeru na čelu s Blažom Sliškovićem, članovima Uprave i administracije, navijačima HŠK ''Zrinjski'', osobno i u ime Vlade Hercegovačko – neretvanske županije, od svega srca čestitam osvajanje titule nogometnog prvaka Bosne i Hercegovine!

Jučerašnjom pobjedom ste nizu velikih uspjeha koje je kroz svoju časnu povijest ostvario HŠK ''Zrinjski'' pridodali i drugu uzastopnu, a ukupno petu titulu prvaka u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i iznova potvrdili kako se samo vrhunskim organiziranjem, predanim radom i požrtvovnošću mogu postići iznimni rezultati. Zbog svega toga i jeste najbolja momčad u državi.

Uz želju da i u europskim natjecanjima, koja su pred vama, dostojanstveno i s uspjehom zastupate svoj grad Mostar, Hercegovačko – neretvansku županiju i BiH srdačno Vas pozdravljam'', priopćeno je iz Vlade.

Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata HRHB Mostar također je poslala čestitku Blažu Baki Sliškoviću i nogometašima HŠK Zrinjskog na Šampionskoj tituli Premijer lige BiH.

''Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu kažu svjetski analitičari , ali kad je u pitanju HŠK Zrinjski ne može se govoriti o sporednoj stvari jer je HŠK Zrinjski za nas simbol stoljetne Hrvatske nacionalne i državotvorne ideje. 'Zrinjski je život i više od toga' geslo je Ultrasa, navijača Zrinjskog i najbolje govori o dubini emocija koje proživljava naš grad i naš narod koji je stoljećima izložen tiraniji i obespravljivanju najgore vrste. HŠK Zrinjski je ponos ali i prkos svakoj sili i nepravdi i pravi način kako se treba voliti i boriti za svoj grad i svoj narod. Želimo uputiti čestitku u povodu osvajanja šampionske titule svim nogometašima HŠK Zrinjskog, upravi kluba a posebno Blažu Baki Sliškoviću jer držimo kako je ova titula kruna njegove velike i blistave sportske karijere'', kaže Udruga dragovoljaca.

Kopirati
Drag cursor here to close