Škotska

Celtic srušio Rangers u 414. Old Firmu

Pobjedu domaćima osigurao je Ntcham u 62. minuti utakmice nakon lijepe akcije u kojoj je s nekoliko dodavanja izigrana obrana Rangersa.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2018. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Celtic je potpuno zasluženo pobijedio Rangers s 1:0 u 414. Old Firmu. Brendan Rodgers je tako nadmudrio Stevena Gerrarda, legendarnog veznjaka kojeg je jedno vrijeme i trenirao u Liverpoolu.

Iako se na Rangersu osjetio napredak u odnosu na utakmice s Osijekom, Celtic je ipak pokazao razinu više i dominirao je utakmicom. Pobjedu domaćima osigurao je Ntcham u 62. minuti utakmice nakon lijepe akcije u kojoj je s nekoliko dodavanja izigrana obrana Rangersa.

Osim gola, Celtic je nekoliko puta zatresao i vratnicu, u prvom poluvremenu gredu su gađali Forrest i Lustig, a u drugome dijelu i Olivier Ntcham.

Veliku priliku za podebljanje vodstva imali su na samome kraju kada je McGregor odlično zaustavio slobodnjak sa samog ruba kaznenog prostora Rangersa.

Borna Barišić i Nikola Katić su odigrali čitavu utakmicu za Rangerse, dok Eros Grezda nije bio u konkurenciji, prenosi Goal.com. Filip Benković je ostao na klupi Celtica, a Joze Šimunovića nije bilo zbog ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close