Vraća se i Carlos

Čelik testira stopera iz Malija i napadača iz Gvineje

Ekipi će se danas, kako najavljuje sportski direktor Čelika Edin Prljača, priključiti Ante Blažević i novajlija Domagoj Franjić.
Sport / Nogomet | 22. 01. 2020. u 09:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Čelika sinoć su doputovali u Antaliju, gdje će danas odraditi i prva dva treninga u sklopu druge pripremne faze, koja završava 10. veljače.

Ekipi će se danas, kako najavljuje sportski direktor Čelika Edin Prljača, priključiti Ante Blažević i novajlija Domagoj Franjić, koji su bili na pripremama u Ljubuškom, ali oni jučer nisu otputovali s ekipom pa su se pojavile informacije kako i neće ostati u Čeliku.

''Obojica bi trebala doći već danas. Na prvom treningu, koji počinje u 11 sati po turskom vremenu, imat ćemo i dvojicu novih igrača-stopera Keitu iz Malija i napadača Camaru iz Gvineje Bisao, koji su na probi. U narednih nekoliko dana očekujemo da nam se priključe Armel Bradji i Musa Keita, za koje smo poslali vize u veleposlanstva njihovih zemalja. Vraća se i Paragvajac Filipito Carlos'', najavljuje Prljača.

S obzirom da su stigli sa danom zakašnjenja, Prljača najavljuje kako će tijekom dana s domaćinima ugovoriti i termine i protivnike za svih pet planiranih pripremnih utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close