Premijer liga

Čelik protiv Sarajeva priželjkuje pobjedu

Sport / Nogomet | 21. 08. 2015. u 16:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Čelika, u okviru natjecanja Premijer nogometne lige BiH, u subotu dočekuju momčad Sarajeva. Bit će ovo još jedan susjedski derbi u kojem se nikada ne zna tko ima prednost, jer oba tima nastoje da poprave skor u međusobnim susretima.

Trener Čelika Elvedin Beganović vjeruje da njegov tim može zabilježiti dobar rezultat, ali da se igrači moraju potruditi da eventualno zabilježe pobjedu nad aktualnim prvakom države.

"Ekipu Sarajeva repektujemo, jer je to ipak aktualni prvak i ekipa koja ima velike ambicije. Ipak, vjerujemo u svoje momke koji su svjesni da nam u goste dolazi jedna jača ekipa i pretjerani motiv im ne treba", kazao je za medije Beganović.

Stručni stožer Čelika je na mukama i ne zna sastav nogometaša koji će istrčati na Bilino polje, jer je upitan i nastup najboljeg igrača Mahira Karića, koji se zbog bolesti tek jučer priključio treninzima. Neki od igrača koji su nastupili protiv Travnika, gdje je Čelik poražen, neće dobiti povjerenje stručnog stožera i za očekivati je nove igrače na travnjaku Bilinog polja.

Domaćini bi mogli istrčati u sastavu: Adilović, Kojić, Kazazić, Jusić, Bureković, Grahovac, Hećo, Bajraktarević, Dedić, Popović i Karić (Selimović). Utakmica Čelik - Sarajevo počinje u 17 sati, uz televizijski prijenos.

Kopirati
Drag cursor here to close