Kup BiH

Čelik priželjkuje 0:0 sa Širokim Brijegom

Sport / Nogomet | 01. 04. 2014. u 13:34 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Čelika će u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Širokog nastupiti s najboljim sastavom, jer su svi igrači spremni za utakmicu priopćeno je iz tog kluba.

Za trenera Čelika Nizaha Hukića je svejedno da li prvu utakmicu igraju kod kuće ili u gostima, jer igraju protiv kvalitetne ekipe, koja u posljednjim utakmicama je pokazala izuzetnu efikasnost.

“Čak i rezultat od 0:0 nama daje priliku za mogući prolaz u finale, ali nama je cilj da postignemo gol i da ne primimo gol”, rekao je Hukić.

Jedan od najboljih igrača crveno-crnih Alen Dedić također priželjkuje pozitivan rezultat, jer "nas u dvije utakmice ne može niko nadigrati i zato pozivam sve navijače da nas bodre na Bilinom Polju, te da budu strpljivi, ima i uzvratna utakmica".

Prva polufinalna utakmica Kupa BiH između nogometaša Čelika i Širokog Brijega igra se, u srijedu, 2. aprila, pod svjetlosti reflektora na stadionu Bilino polje s početkom u 19 sati, a utakmicu će suditi Vladimir Bjelica iz Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close