Oglasio se i Zrinjski

Čelik pozvao navijače uoči utakmice sa Zrinjskim: Pošaljimo sliku regiji o najboljim navijačima!

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog u 1/16 finala Kupa BiH igrat će protiv Čelika u Zenici, a trener Plemića Krunoslav Rendulić istaknuo je kako će imati nimalo lak zadatak.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2023. u 15:14 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nešto manje od tri sata dijeli nas od utakmice između HŠK Zrinjski Mostar i NK Čelik Zenica koja je zakazana za 18 sati na stadionu Bilino polje.

Na svojoj službenoj stranici NK Čelik je objavio i poziv navijačima uoči utakmice.

"Zajedno, najglasnije do sada, otpjevajmo najpoznatiju Čelikovu pjesmu 'Koje je ljubav boje!?'. Pozivamo vas da dignete svoje šalove i zastave, da motivirate osobe pored sebe i da najglasnije do sada otpjevamo Čelikovu pjesmu i pošaljemo sliku regiji o najboljim navijačima!", napisali su iz kluba.

Uoči utakmice rečenicom se oglasio se i HŠK Zrinjski.

"Obrana Kupa BiH započinje ondje gdje smo ga osvojili prethodne sezone!", objavljeno je na službenoj stranici prvaka BiH.

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog u 1/16 finala Kupa BiH igraju protiv Čelika u Zenici, a trener Plemića Krunoslav Rendulić istaknuo je kako će imati nimalo lak zadatak.

''Čelik sigurno ima veliku tradiciju i žao mi je što nisu u Premijer ligi, a ja im želim da što prije dođu do statusa koji zaslužuju'', rekao je Rendulić.

Dodao je kako je njemu, ali i igračima, uvijek gušt igrati u Zenici.

''Tribine su uvijek pune, nogometna je atmosfera, ali treba reći da nas čeka nimalo lak zadatak'', naveo je trener Plemića.

Kopirati
Drag cursor here to close