Pogađajte na koga je mislio

Čeferin: Umoran od samozvanih moralnih autoriteta

"Također sam umoran od samozvanih moralnih autoriteta koji su moralni dok se to ne kosi s njihovim osobnim interesima", rekao je
Sport / Nogomet | 08. 02. 2024. u 23:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je većina glasala za promjenu, iako je bilo sve spremno da Aleksander Čeferin uplovi u četvrti mandat na kormilu UEFA, dogodio se preokret. Slovenac je odustao. Netko kaže u posljednjem trenutku, netko da je već ranije bio odlučio.

Bilo kako bilo, svi oni koji su glasali za promjene UEFA-ina statuta su ostali iznenađeni. Mnogi se pitaju koji je razlog ove odluke, prvog čovjeka UEFA. Ako je suditi po njegovom govoru na kongresu, onda je u pitanju umor!

"Da budem iskren, umoran sam od covida, umoran sam od dva rata i besmislenih projekata takozvane Superlige. Također sam umoran od samozvanih moralnih autoriteta koji su moralni dok se to ne kosi s njihovim osobnim interesima". Tu je očito mislio na čovjeka koji je dugo vremena bio njegova desna ruka. Zvonu Bobana. Dao i svoje objašnjenje.

"Samo ću odvojiti dvije rečenice na samozvani moralni autoritet. Znate o kojoj osobi govorim i ne zaslužuje komentar s moje strane, ljudi koji ga poznaju će sami donijeti svoj sud. Evo samo jedne rečenice o njegovom patetičnom kriku o moralnosti. On je bio jedna od rijetkih osoba koje su znale da se neću kandidirati u 2027. Čim je saznao da ću to objaviti nakon Kongresa izašao je sa svojim narcisoidnim pismom. Nije mogao pričekati jer onda njegovo cendranje više ne bi imalo smisla. Sada razmislite, čije su osobne ambicije u pitanju? Čija je moralnost u pitanju? Da završim, jako sam sretan što sam napokon mogao objasniti moje gledište. Dobro je da sam to napravio ranije".

Kopirati
Drag cursor here to close