Antonio bez ručne...

Cassano: Mourinha boli k... za nogomet, on je nula

Usporedite Maurizija Sarrija i Mourinha. Jedan voli nogomet i rad, drugog je baš briga za nogomet. Sarri se prilagođava, pobjeđuje, pametan je i momčad mu igra krasan nogomet. Mourinho je nula", kaže Cassano.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2023. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od trenera kojeg u posljednje vrijeme sele iz kluba u klub je Jose Mourinho, trenutačni trener Rome. Neki Portugalca vide na klupi Real Madrida, neki u Chelseju, dok neki koriste priliku kako bi pojasnili
da je Mourinhu sasvim svejedno. Jedan od onih koji uvijek ima argumente protiv velikog trenera je Antonio Cassano. Ponovno je nekadašnji nogometaš Rome, Real Madrida i talijanske reprezentacije govorio o Mourinhu i ponovno kritički.

"On je glumac, uopće mi nije jasno kako dolazi do rezultata. Bio je sjajan trener i govornik, ali sad je na razini da bi mogao trenirati samo amatere. Njega boli k...c za nogomet. Gledat će se povijest, ali nemojmo se zavaravati. On ne zna raditi, govoriti i komunicirati nogomet. Ancelotti može u Brazil, a on se može vratiti u Real, ali samo zbog statusa koji ima. Bio je osvajač, ali sad bi savršeno pasao amaterima. Ako Real traži trenera, onda neće zvati Mourinha. To mogu oni koji se žele povremeno baviti nogometom. Usporedite Maurizija Sarrija i Mourinha. Jedan voli nogomet i rad, drugog je baš briga za nogomet. Sarri se prilagođava, pobjeđuje, pametan je i momčad mu igra krasan nogomet. Mourinho je nula", kaže Cassano.

Kopirati
Drag cursor here to close