Svaka čast!

Čapljinka prekinula dominaciju Milana: Odlična forma Maje Jelčić

Za čuveni derbi della Madonnina znamo da svakom navijaču kako Intera tako i Milana znači ponekad i više, nego i samo osvajanje titule.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2023. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki derbi Milana je pripao Interu. Nogometašice crno crvenih su dominirale u meču protiv svog gradskog rivala, sve do trenutka dok stvari u svoje ruke nije preuzela Čapljinka Maja Jelčić i sa nekoliko svojih sjajnih poteza napravila prevagu u korist svog tima te je Inter sa 1:0 pobijedio Milana.

"Odigrale smo stvarno dobru utakmicu i zasluženo pobijedile u gradskom derbiju. Fantastična je bila atmosfera kako na samoj utakmici, tako i tijekom nedjelje u cijelom gradu. Osjećala se tenzija na svakom koraku i drago mi je što sam iskusila ovako nešto. Posebno mi je drago zbog svih navijača kojima je crno-plava boja u srcu", zadovoljna je Maja Jelčić.

Za čuveni derbi della Madonnina znamo da svakom navijaču kako Intera tako i Milana znači ponekad i više, nego i samo osvajanje titule.

"Bilo je zaista sjajno, lijep je osjećaj kada se slavi posle velike tenzije koja sa svih strana okružuje ovakvu utakmicu. Ipak stižu reprezentativne obaveze kojima se jako radujem i sa nestrpljenjem čekam okupljanje pred odlučujuće susrete u Ligi Nacija. Željna sam kao i sve ostale djevojke iz reprezentacije da napravimo velike stvari", raspoložena je udarna igla tima Samire Hurem.

Raduje forma Maje Jelčić pred odlučujuće susrete u Ligi B, Lige nacija. Da podsjetimo reprezentacija koju predvodi izbornica Samira Hurem prvog prosinca gostuje u Kopru protiv Slovenije, a četiri dana kasnije (5.12.) dočekuje Bjelorusiju na stadionu Bilino Polje u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close