Vatreni

Čačić umjesto Brozovića u Estoniju poveo Ćorića

Sport / Nogomet | 27. 03. 2017. u 08:28 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon važne pobjede nad Ukrajinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018., hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u estonsku prijestolnicu gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu.

“Uz ta vrijedna tri boda, velika je stvar što smo vratili ljude na tribine, što smo svi zajedno pokazali da možemo biti dobri i na terenu i van njega. Ponosni smo na to, pogotovo kada se uzme u obzir sve što smo prolazili zadnje dvije godine”, naglasio je hrvatski izbornik Ante Čačić uoči leta za Tallinn, prenosi HRT.

Osim Danijela Subašića, Luke Modrića, Ivana Rakitića, Marija Mandžukića i Nikole Kalinića, na put ipak nije krenuo ni Marcelo Brozović zbog posljedica udarca u koljeno u petak na Maksimiru. Putnicima za Estoniju pridružio se tako Ante Ćorić iz mlade reprezentacije.

“U svim dosadašnjim prijateljskim utakmicama pokušavali smo dati više prostora onima koji inače manje igraju, kako bi potvrdili da su s pravom pozvani u reprezentaciju. Isto očekujem u Estoniji te nam je ta utakmica više nego dobrodošla”, rekao je Čačić.

Kopirati
Drag cursor here to close