Strijelac pobjedonosnog pogotka

Čabraja: Ovo je naša najveća pobjeda do sada

''Izbili smo na prvo mjesto i trudit ćemo se da tu što dalje ostanemo. U velikom smo nizu, neka potraje što dulje'', kazao je Čabraja
Sport / Nogomet | 30. 10. 2017. u 16:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovo je definitivno naša najbolja utakmica u sezoni i naša najveća pobjeda do sada jer smo protiv sebe imali vrlo jaku momčad i do sada vodeći Zrinjski, koji je na Pecari imao veliku armiju navijača. Naši navijači davali su nam krila i bez obzira što je Zrinjski vodio, vjerovali smo da možemo do preokreta'', prokomentirao je za Sportske novosti pobjedu protiv Zrinjskog (2:1) strijelac pobjedonosnog pogotka za Široki Brijeg Dejan Čabraja.

Široki Brijeg je preokretom slavio u nedjelju protiv Zrinjskog 2:1 u hercegovačkom derbiju 13. kola igranom na stadionu Pecara. 

''Vratili smo se u drugome poluvremenu, stisnuli, napadali, a kad smo izjednačili bio sam siguran u preokret. Brzo smo zabili i drugi pogodak i to je najvažnije. Nekad do pobjede stigneš kao u Tuzli, nekada vrlo teško kao mi sinoć i zato smo sretni, izbili smo na prvo mjesto i trudit ćemo se da tu što dalje ostanemo. U velikom smo nizu, neka potraje što dulje,'' zaključio je Čabraja u izjavi za Sportske novosti koji je poslije utakmice nagrađen ovacijama s tribina.

Kopirati
Drag cursor here to close