Još jedan odlazak u MLS

Busquets napušta Barcelonu na kraju sezone

"Kapetan Barcelone na kraju sezone će prihvatiti ponudu Intera iz Miamija i zaigrati u MLS-u. S 34 godine je spreman za novu avanturu preko bare.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2022. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 684 odigrane utakmice i trideset osvojenih trofeja, Sergio Busquets po svemu sudeći napušta Barcelonu. Čijoj se prvoj momčadi priključio 2008. godine.

Svoju prvu utakmicu je odigrao 13. rujna 2008. godine u domaćem remiju protiv Racing Santandera. Krajem iste godine je potpisao odnosno produžio ugovor do 2013. godine s otkupnom klauzulom od 80 milijuna eura. Tri godine kasnije je potpisao novi petogodišnji ugovor do 2023. godine i činilo se kako nikada neće napustiti Barcelonu, međutim nešto se ipak promijenilo. Očito je ponuda iz SAD, MLS-a, Beckhamovog Miamia nešto što se ne odbija.

"Kapetan Barcelone na kraju sezone će prihvatiti ponudu Intera iz Miamija i zaigrati u MLS-u. S 34 godine je spreman za novu avanturu preko bare. Postoji mogućnost da trener Xavi pokuša nagovoriti prijatelja i kapetana momčadi da ostane još jednu sezonu, ali bit će jako teško promijeniti njegovu odluku", tvrdi Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close