Nakon izborenog Final Foura Lige prvaka

Budimir: Ovo me podsjeća na neku nogometnu romantiku

"Kad smo osjetili da ih imamo, imao sam osjećaj da ćemo ih dobiti. Nismo trenirali penale, ne! Prvi put da smo dobili u raspucavanju", kaže trener juniora Hajduka.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2023. u 00:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imao je Hajduk vodstvo od 1:0. Juniori Borussije su skoro zabili autogol u posljednjim trenucima susreta, ali je na kraju rulet jedanaesteraca presudio. Deveta serija. Nevjerojatno je kako su igrači bili mirni i precizni. Šut Manea je na kraju obranio Buljan, dok je Kavelj odveo Hajduk na završni Final Four. Uz Sporting iz Lisabona, AZ Alkmaar i Milan.

"Momci su bili jako koncentrirani. Bitno je bilo da obranu odradimo dobro, u napadu uvijek imamo šanse. Kad smo osjetili da ih imamo, imao sam osjećaj da ćemo ih dobiti. Nismo trenirali penale, ne! Prvi put da smo dobili u raspucavanju. Srećom, ne igramo za vikend pa slijedi reprezentativna pauza tako da se nadam da ćemo se rekuperirati. Mi smo čvrsto na zemlji, ali vjerujem u svoje mogućnosti i svoje znanje i kad smo došli već do ovdje, zašto ne? Vratili smo Hajduk na europsku kartu. Ovo me podsjeća na neku nogometnu romantiku i na Hajduk 70-ih 80-ih kad je značio nešto u Europi. Ljudi su to prepoznali, najveći je kompliment kad tribine kažu: "Ovo je Hajduk" zaključio je trener juniora Hajduka Marijan Budimir.

Kopirati
Drag cursor here to close