Novi trener

Bubalo vodio GOŠK do 8 bodova u duplo manje utakmica nego Pamić

GOŠK je sa novim trenerom Bubalom osvojio 8 bodova u 4 prvenstvena kola, dok je za isti skor Igoru Pamiću jesenas trebalo 8 utakmica.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2021. u 18:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK je u 19. kolu Prve lige FBiH remizirao u Hadžićima kod Radnika (0:0), što je ujedno predstavljalo treću od četiri utakmice proljetnog dijela u kojima tim trenera Ivana Bubala nije primio gol.

Gabeljani se i dalje jednako muče postići pogodak, ali su sa tri gola novog napadača Dženana Haračića dosad osvojili 7 bodova (Jedinstvo 1:0, Čapljina 1:0, Zvijezda 1:1).

Neporaženi su u četiri kola i sa ukupno osvojenih 8 bodova polako izmiču sa dna ljestvice iako su i dalje u skupini ekipa ispod 10. mjesta koje su u najužoj utrci za opstanak, javlja Dnevni list.

Ovdje je zanimljivo primijetiti da je GOŠK sa novim trenerom Bubalom osvojio 8 bodova u 4 prvenstvena kola, dok je za isti skor Igoru Pamiću jesenas trebalo 8 utakmica.

Vule Trivunović je donio 3 boda GOŠK-u u 5 kola, a šef omladinskog pogona, Zlatko Kojić, 3 boda u 2 kola. Osim toga Ivan Bubalo je zasad jedini GOŠK-ov trener koji još nije osjetio poraz.

Priliku da nastavi ovakav niz imat će u domaćoj utakmici protiv Bratstva iz Gračanice, a s nova tri boda bi Gabeljani mogli uhvatiti korak za gornjim dijelom ljestvice.

Kopirati
Drag cursor here to close