Direktor NK Široki Brijeg

Bubalo: Ovo je neodrživo, sve se prelomilo preko naših leđa

Sport / Nogomet | 24. 05. 2017. u 07:28 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH ''oderalo'' je NK Široki Brijeg najvećom kaznom u povijesti Saveza. Točnije, ''Plavo-bijeli'' će morati čak sedam domaćih utakmica igrati pred praznom Pecarom te će u blagajnu NS BiH uplatiti 25.000 KM. 

Prva reakcija s Pecare stigla je odmah nakon izrečene kazne, a oglasio se predsjednik kluba Miro Kraljević koji je istaknuo da je kazna iznenađujuća i previsoka te je naglasio da takvo ''lupanje'' kazni neće riješiti probleme u bh. nogometu.

U srijedu se po ovom pitanju oglasio i v.d. direktora NK Široki Brijeg Zoran Bubalo.

''Ovo je neodrživo, da se sve što se događalo zadnjih godina na terenima u BiH i prolazilo nekažnjeno sada prelama preko naših leđa. Bilo je propusta od kojih ne bježimo, ali kazna je drastična. Žalit ćemo se. Iscrpit ćemo sva pravna sredstva u dokazivanju da ovo nismo zaslužili'', riječi su kojima je Bubalo za Sportske novosti prokomentirao rigoroznu kaznu za NK Široki Brijeg.

Prvu od sedam utakmica pred praznom Pecarom Široki Brijeg će odigrati u subotu od 17.00 sati protiv Čelika u susret posljednjeg 10. kola Lige za ostanak.

Kopirati
Drag cursor here to close