Finale Kupa

Bubalo: Na Pecari će biti istinski nogometni praznik

Sport / Nogomet | 05. 05. 2017. u 12:31 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još pet dana dijeli nas od prve utakmice finala Kupa BiH na Koševu (18.00 sati) gdje se sastaju Sarajevo i Široki Brijeg. Uzvrat se igra sedam dana kasnije na Pecari gdje se već uvelike spremaju za utakmicu sezone jer osvajanjem Kupa spasit će sezonu i plasirat će se u kvalifikacije Europske lige.

''S obzirom na to da i Sarajevo i mi u Širokom Brijegu imamo iskustva s organizacijom ovakvih utakmica, popričali smo o svim detaljima kako bi prošlo sve u najboljem redu. Upoznati smo sa zahtjevima koje trebamo ispuniti i kad je u pitanju smještaj gostujućih navijača o kad je u pitanju sama organizacija utakmica. Mi ćemo sve poduzeti da uzvratnu utakmicu u našem gradu učinimo istinskim nogometnim praznikom'', izjavio je za Sportske novosti v.d. direktora Nogometnog kluba Široki Brijeg Zoran Bubalo čiji je mandat na tom mjestu počeo 10. travnja 2017. godine.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, na Pecaru bi trebalo doći do 250 navijača Sarajeva, članova ''Hordi zla''.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je predvidio nagrade za finaliste Kupa. Pobjednik kupa dobit će veliki prijelazni pehar kupa, te repliku u trajno vlasništvo, 45 zlatnih medalja i novčanu nagradu od 30.000 KM. Finalistu će pripasti 45 srebrnih medalja i novčana nagrada od 20.000 KM.

Obje utakmice trebala bi prenositi Arena Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close