Početak priprema

Bubalo kreće 13. siječnja, GOŠK traži napadača

Novi trener GOŠK-a iz Gabele Ivan Bubalo krenut će s momčadi na zimske pripreme u srijedu 13. siječnja.
Sport / Nogomet | 07. 01. 2021. u 13:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ne brojimo privremene trenere, GOŠK iz Gabele u ovoj sezoni vodit će tri trenera. Sezonu je počeo Vule Trivunović, a nastavio Igor Pamić. No, nijedan ni drugi se nisu proslavili, pa će stvar pokušati “spasiti” Ivan Bubalo.

Trivunović i Pamić imali su zadatak odvesti do prvog mjesta i u Premijer ligu, ali s obzirom na to da su mu ostavili ekipu koja je u prvih 14 kola osvojila 14 bodova, prioritet će mu biti izbjeći da se bori za ostanak iz lige iz koje ispadaju dva do četiri kluba, ovisno o raspletu u Premijer ligi.

Bubalo će pripreme za nastavak sezone početi 13. siječnja, te ubrzo početi i s odigravanjem utakmica. Zasad je poznato samo da će igrati dvije jake utakmice na tradicionalnom Memorijalu “Andrija Anković” kojeg organizira svake veljače. 

Što se tiče igračkog kadra, i on se donekle osuo ove zime. Otišlo je nekoliko igrača, među njima i dvojica napadača Edin Murga i Luka Aksentić, pa će prvoligaš iz Gabele prije svega morati pronaći napadača.

Napad je u polusezoni bio veliki problem za ovu momčad, jer postigli su samo devet golova i nitko osim posljednjeg Slavena nije postigao manje.

 
Kopirati
Drag cursor here to close