Trener GOŠK-a

Bubalo: Bod je dobar, ali možemo žaliti za sva tri

''Nisam nezadovoljan, momci su se borili i pokazali karakter još jednom u utakmicama sa ekipama koje su naši izravni konkurenti'', istaknuo je Bubalo.
Sport / Nogomet | 11. 05. 2021. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jednom je za GOŠK zabio gol Dženan Haračić (41. minut), peti put u proljetnom dijelu prvenstva Prve lige FBiH, ali je konačni rezultat (1:1) utakmice u Žepču, GOŠK – Vis Simm-Bau, postavio Aladin Isaković u 75. minuti.

Protivniku je to bio prvi remi u drugom dijelu prvenstva, uz jednu pobjedu te osam poraza.

''Žalim što nismo pobijedili jer smo bili bolji. U prvom poluvremenu smo baš dominirali i pored gola imali prečku i još dvije dobre situacije da riješimo utakmicu već u prvom dijelu. U drugom dijelu smo imali pritisak gdje na kraju nije loše kad se vratiš neporažen iz gostiju'', kazao je trener Gabeljana Ivan Bubalo.

Protivnik je u negativnom nizu na proljeće, ali su tim koji je sastavljan da bude konkurentan u utrci za naslov prvaka.

''Po imenima su možda najjača ekipa, imaju jako dobrih individualaca. S druge strane očito je da su u krizi. Da mi je netko prije utakmice ponudio 1:1, prihvatio bih, međutim po onome što se događalo na terenu u prvom poluvremenu, možemo i žaliti za dva boda. Ali nisam nezadovoljan, momci su se borili i pokazali karakter još jednom u utakmicama sa ekipama koje su naši izravni konkurenti'', istaknuo je Bubalo.

GOŠK je tako ostao neporažen u devet od deset utakmica drugog dijela Prve lige FBiH.

Gabeljani u sljedećem kolu imaju za protivnika već prežaljeni Slaven iz Živinica. Međutim u takvim utakmicama upravo računica da su bodovi sigurni, može biti najteži protivnik.

''Isto bodova nosi utakmica protiv Slavena kao i protiv Posušja. Tako da sve moramo napraviti da je dobijemo i ne sumnjam da ćemo je dobiti uz ovakav pristup i angažman svih igrača. Falit će nam tri igrača, ali ima ih tko nadomjestiti'', kazao je Ivan Bubalo za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close