Broz ide Perišiću?

Brozović blizu dogovora s Bayernom, ali u priču se uključio bogatiji klub

Nerazzurri su spremni pustiti Brozovića, ali sigurno da će cijena biti paprena. Prema Transfermarktu njegova vrijednost procijenjena je na okruglih 50 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2020. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sempreinter / Marcelo Brozović, stožerni je igrač milanskog Intera

Talijanski list Corierre dello Sport piše kako je Marcelo Brozović blizu odlaska iz Intera.

Iako je označen jednim od stožernih igrača Intera, čini se kako talijanski velikan neće raditi probleme hrvatskom reprezentativcu  ukoliko dođe financijski zadovoljavajuća ponuda. Posebno je to izgledno s obzirom na nekoliko ispada hrvatskog reprezentativca posljednjih mjeseci.

Trenutno su u igri dva kluba koja su prilično zagrijana za 27-godišnjeg veznjaka, a tu se prvenstveno ističe njemački i europski prvak Bayern.

Novopečeni prvak Europe, sada je to već svima jasno, ostaje bez Thiaga Alcantare koji bi uskoro trebao prijeći u Liverpool, a u 'Brozu' vide odličnu zamjenu za brazilskog Španjolca.

U pozadini razgovora koji se vode, otkrivaju talijanski mediji posljednjih dana, Marcelo je blizu dogovora oko uvjeta suradnje s Nijemcima, ali u cijelu priču sada se uključio i viceprvak Europe, Paris Saint-Germain.

Ranije spomenuti izvor tvrdi kako je sportski direktor Parižana, Leonardo, neko vrijeme u kontaktu s predstavnicima bivšeg veznjaka Dinama te vrebaju 'krivi korak' Bayerna kako bi uletjeli u posao i odveli ga u Grad svjetla.

Nerazzurri su spremni pustiti Brozovića, ali sigurno da će cijena biti paprena. Prema Transfermarktu njegova vrijednost procijenjena je na okruglih 50 milijuna eura.

Poznavatelji prilika u njemačkom nogometu zasad su suzdržani, jer niti jedan relevantni medij u toj zemlji ne spominje Brozovića kao novu akviziciju Bavaraca.

U razgovoru za Tuttosport šef Bayerna Karl-Heinz Rummenigge nije želio komentirati glasine o prelasku Brozovića na Allianz Arenu.

Rummenigge je u tom intervjuu izjavio kako francuski veznjak Corentin Tolisso ostaje u klubu, a on bi mogao dobriti više minuta odlaskom Thiaga Alcantare.

No, većina nogometnih stručnjaka slažu se kako Tolisso i Brozović ipak nisu likovi iz iste priče, kako po iskustvu, tako i po dojmu kojeg ostavljaju na terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close