Nerrazuri uspješni

Brozović asistirao u uvjerljivoj pobjedi Intera, uspješni Parma i Napoli

Prvi su svoje snage odmjerili novi drugoligaš Brescija i Parma, a utakmica je završila gostujućom pobjedom 1:2. U drugoj utakmici Inter je stigao do uvjerljivog slavlja na gostovanju kod Genoe rezultatom 0:3.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2020. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Milanski Inter ponovno je na drugom mjestu Serie A

U subotu su u talijanskoj Serie A na rasporedu bile tri utakmice.

Prvi su svoje snage odmjerili novi drugoligaš Brescija i Parma, a utakmica je završila gostujućom pobjedom 1:2.

U prvih 45 minuta nije bilo golova da bi onda u nastavku prvi do vodstva stigli gosti.
Kuluševski je prošao po desnoj strani i idealno poslužio Darmiana na drugoj vratnici kojem u ovoj situaciji nije bilo teško poentirati – 0:1.

Gostujuće slavlje trajalo je svega tri minute. Braniči Parme pogriješili su na svojih 20 metara, loptu je ukrao Torregrossa, uslijedio je pas prema Desseni, koji lijepo poentira kraj nemoćnog Sepea – 1:1.

Ipak, Parma je u konačnici ipak uspjela doći do drugog pogotka koji je ujedno značio i tri boda. 

Kuluševski je s nekih 15-ak metara zabio na spektakularan način za 1:2, a njegov je šut vrlo vjerojatno reultatirao najljepšim pogotkom ovog kola.

U drugoj utakmici Inter je stigao do uvjerljivog slavlja na gostovanju kod Genoe rezultatom 0:3.

Dva pogotka djelo su Romelua Lukakua, jednom je precizan bio i Alexis Sanchez, a valja naglasiti kako je za drugi pogodak Belgijca (treći na utakmici) asistenciju upisao Marcelo Brozović, koji je odigrao cijelu utakmicu.

Prvi pogodak pau je u  u 34. minuti. Biraghi je ubacio s lijeve strane, Lukaku je „otresao“ svog čuvara kao od šale i potom lagano poentirao kraj nemoćnog Perina – 0:1.

Gosti su povećali svoje vodstvo u 83. minuti. Jako slično kao i kod prvog gola, samo što je ovoga puta akcija tekla po desnoj strani, ubačaj je uputio Moses, a rutinski je zabio Sanchez za 0:2.

Potom je u trećoj minuti sudačke nadoknade Brozović iz brze kontre uposlio Lukakua koji se, praktički sa sredine igrališta, sjurio prema golu domaćeg sastava, a nakon što je prevario jednog braniča, lagano je zabio i svoj drugi pogodak na utakmici – 0:3.

U kasnijem terminu igrali su Napoli i Sassuolo. Napoli je slavio s 2:0 golovima Elseida Hysaja (8.) i Allana (93.). 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close