International Champions Cup

Briljantni Sanchez srušio Real, Roma nevjerojatno okrenula Barcelonu

Unatoč velikom broju udaraca Tottenham je s 1:0 svladao Milan, a Mourinhov United imao je tek 29% posjeda lopte...
Sport / Nogomet | 01. 08. 2018. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sjedinjenim Američkim Državama nastavlja se natjecanje ponajboljih europskih momčadi - International Champions Cup, a tijekom noći su odigrane tri utakmice.

U prvom epskom ogledu Manchester United snage je odmjerio s Real Madridom, a susret je praktički odlučen nakon - prvog poluvremena, s obzirom na to da su sva tri pogotka u pobijedi Uniteda 2:1 pala u prvih 45 minuta.

Susret u Miamiju pred 64.000 gledatelja započeo je u dva ujutro po našem vremenu, a Alexis Sanchez već je 18 minuta kasnije ostavio trag. Na Darmianovu asistenciju poslao je loptu pored Casille i donio ''Vragovima'' vodstvo, a tek devet minuta kasnije vodstvo je na 2:0 povećao Herrera, i to na asistenciju - Sancheza. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela zaostatak je smanjio Benzema, no usprkos 71% lopte te puno većem broju udaraca na utakmici nije kraljevski klub došao do pogotka u nastavku te su u svlačionicu otišli s porazom, piše Goal.com.

Pola sata kasnije započeo je i okršaj Tottenhama i Milana, u kojem je pobjedu opet odnijela ekipa s znatno manje prilika, pa je tako londonski klub svladao ''Rossonere'' s 1:0 pogotkom N'Koudoua u 47. minuti pred 31.000 gledatelja u Minneapolisu.

Najbolji susret večeri odigrao se na kraju. U Arlingtonu su se susreli Barcelona i Roma, a Katalonci su poveli odmah u petoj minuti pogotkom Rafinhe, a Roma je u 34. minuti izjednačila pogotkom El Shaarawyja te su momčadi podjednake otišle na predah, a u drugom poluvremenu - rapsodija.

Novi potpis Katalonaca - Malcom, doveo je Barcu u vodstvo 2:1 u 49. minuti, no Rimljani se nisu dali. U 78. minuti izjednačenje donosi Florenzi, pet minuta kasnije Romi vodstvo daje Cristante, a pravi mali ''blitzkrieg'' Rimljana dovršava Perotti jedanaestercem u 86. minuti za konačnih 4:2, piše Goal.com.

U srijedu će snage odmjeriti Arsenal i Chelsea u 21:00 sat te Benfica i Lyon sat vremena kasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close