Dva laka komada

Brekalo potopio Viole

Brekao je stigao do brojke od pet postignutih golova u Serie A. Igrao je 14 utakmica u prvenstvu, od toga 12 u početnoj postavi.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2022. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 21. kola Serie A, Torino je na svom Olimpicu potopio Fiorentinu s uvjerljivih 4:0. Gosti su već nakon pola sata igre u ogromnim problemima, a kola su krenula nizbrdo već u 19.minuti kada je Vojvoda ubacio, a Wilfried Singo glavom zabio na drugoj stativi.

Četiri minute kasnije, lijepa akcija Torina, asistent je Saša Lukić, a reprezentativac Hrvatske, Josip Brekalo postiže prvi gol.
Ni sam Josip nije mogao slutiti u kojem će se smjeru utakmica razvijati, a već je do tridesete minute bio dvostruki strijelac. Poklon loptu Callejona je u gol pretvorio za čistih 3:0. Postigao je svoj peti pogodak u Serie A. Igrao je 14 utakmica u prvenstvu, od toga 12 u početnoj postavi.

Četvrti gol je na kraju djelo Antonija Sanabrije u 56. minuti. Izvrstan pas dao mu je veznjak Ronaldo Mandragora.Torino je na ljestvici stigao tik do Fiorentine, probio se na deveto mjesto, u 20 utakmica osvojio je 28 bodova, tri manje od Fiorentine. Koliko je domaćinska ekipa pokazuje što je čak 23 boda uzeo na svojem terenu.

Video: Torino - Fiorentina 4:0

 

Kopirati
Drag cursor here to close