Stoper napustio Pecaru

Brekalo: Iz Širokog odlazim čistog obraza i pun energije

Sport / Nogomet | 06. 06. 2017. u 19:14 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nakon korektnog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Brzo smo dogovorili sve detalje i prijateljski se rastali. U sljedećih nekoliko dana donijet ću odluku gdje ću nastaviti karijeru'', prokomentirao je sporazumni raskid ugovora s Nogometnim klubom Široki Brijeg stoper Slavko Brekalo.

Rođeni Širokobriježanin prošao je Omladinsku školu u matičnom klubu za kojeg je debitirao 2013. godine. Jednu sezonu je proveo na posudbi u Vitezu nakon koje se vratio na Pecaru gdje je igrao sve do jučer.

Dolaskom trenera Gorana Sablića ispao je iz prvog plana te se i prije završetka sezone nagađalo da će Brekalo među prvima napustiti ''Plavo-bijele'' nezadovoljan minutažom.

''Sad već bivšim suigračima želim sve najbolje. Matičnom klubu želim sve najbolje u Europi i Premijer ligi. Hvala i članovima bivše i sadašnje uprave, trenerima kako u prvoj momčadi, tako i u omladinskom pogonu. Posebno hvala djelatnicima kluba i suigračima. Iz kluba odlazim čistog obraza, pun energije'', zaključio je Brekalo.

Brekalo je tako drugi stoper s kojim je Široki Brijeg sporazumno raskinuo ugovor, a prije nekoliko dana to su isto uradili i s Borisom Pandžom. Pecaru su posljednjih dana napustili još Luka Juričić, Ivan Sesar i Matej Sivrić. 

Kopirati
Drag cursor here to close