Sedam dana

Braniči Napolija po drugi puta u kratkom razdoblju zaraženi koronavirusom

Sport / Nogomet | 10. 12. 2020. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Braniči Napolija Elseid Hysaj i Amir Rrahmani po drugi puta u kratkom razdoblju su zaraženi koronavirusom, objavili su u četvrtak talijanski mediji.

Obojica su se zarazila igrajući za svoje reprezentacije sredinom studenoga, bivši branič Dinama Amir Rrahmani za Kosovo, a Elseid Hysaj za reprezentaciju Albanije. No, Napoli je 2. prosinca objavio da su obojica ozdravili, odnosno da su bili negativni na testiranju za covid-19 te da se mogu priključiti momčadskim treninzima.

Sedam dana kasnije, u srijedu 9. prosinca, Hysaj i Rrahmani ponovno su bili pozitivni na testiranju za koronavirus. Bilo je to uobičajeno testiranje uoči posljednjeg kola grupne faze Europske lige u kojem u četvrtak Napoli dočekuje Real Sociedad, a Rijeka igra protiv AZ Alkmaara.

"Svi igrači i članovi prve momčadi u srijedu su bili negativni na testiranju za covid-19, osim Amira Rrahmanija i Elseida Hysaja, čiji su testovi bili pozitivni te su poslani kući u samoizolaciju gdje će čekati novo testiranje", priopćio je Napoli, koji je vodeći u skupini F i dovoljan mu je remi za plasman u nokaut fazu Europske lige.

Napoli ima deset bodova, Real Sociedad i AZ Alkmaar po osam, a Rijeka je osvojila jedan bod, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close