Široki Brijeg - Sarajevo

Bralić: Ni mi ni Saralije nismo u formi, ali bodovi ostaju na Pecari

Sport / Nogomet | 23. 09. 2016. u 12:23 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč svim poteškoćama oko sastava i respektu prema Sarajevu, na Pecari uoči nedjeljnog derbija ne nedostaje optimizma.

Želja svih je osvajanje tri boda, kao najbolja čestitka za 20. rođendan vjernim Škriparima, a, dakako, i za uzlet Plavo-bijelih na prvenstvenoj ljestvici protiv izravnog rivala za mjesto u gornjem dom“.

“Sarajevo ne djeluje impresivno igrom, ali skuplja bodove. Mi želimo nastaviti sjajnu tradiciju koju imamo protiv njih na Pecari, a do tri velika boda kanimo doći bespoštednom borbom, oštro u granicama fair-playa, uz našu prepoznatljivu pas igru u fazi gradnje napadačkih akcija”, kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Branko Karačić.

Na derbiju Široki Brijeg – Sarajevo Škripari su najavili proslavu 20. rođendana

Dodao je kako momčad, unatoč izostancima i teškom rasporedu koji je pred Plavo-bijelima, ne osjeća poseban pritisak pred derbi.

Još ne zna ni hoće li voditi momčad, s obzirom da nije stigla obavijest o kazni zbog isključenja u Bijeljini, no drži da to puno ne mijenja, odnosno da će njegovi suradnici Bazina, Marić i Crnjac sve zamisli provesti u djelo, ako suspenzija ostane na snazi.

Sastav Karačić nije želio otkriti, do nedjelje još ima vremena razmisliti kako zakrpati izostanke Brekala, Sesra i Ćorića.

Slavko Bralić je kazao kako je “točno da i Široki i Sarajevo nisu u nekoj bajnoj formi”, ali kako vjeruje da će Široki “uz pravi pristup, maksimalan angažman i malo sreće doći do tri boda”.

Uz to, dodao je Ivan Baraban, “igramo kući, pred svojim navijačima i želimo nastavak tradicije pobjeda protiv Sarajeva”.

Južna tribina neće biti otvorena za gledatelje, gostujući navijači, njih 120, bit će smješteni na istoku.

Cijena ulaznica za sjevernu tribinu je 5 KM za odrasle, 1 KM za djecu.

Kopirati
Drag cursor here to close