Problemi u Zenici

Bradarac: Čelik priprema tužbu protiv NS BiH i Aydina Olguna

Što se tiče Olguna, njega ćemo tužiti zbog neizvršenih obaveza, koje svakodnevno pristižu na adresu kluba. Ima dugovanja i iz 2018. godine. Ukupan dug kluba, sa kamatama, sada je oko 13 milijuna KM", kaže Bradarac
Sport / Nogomet | 08. 06. 2020. u 16:10 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nogometni klub Čelik iz Zenice priprema tužbu protiv Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, ali i protiv svog bivšeg investitora i predsjednika Aydina Olguna", potvrdio je Feni v.d.predsjednik zeničkog kluba Damir Bradarac.

"Savez ćemo tužiti zbog izbacivanja iz Premijer lige BiH i tu tužbu pripremamo zajedno sa Zvijezdom 09, koja je, također, zbog prekida prvenstva izbačena iz lige. Što se tiče Olguna, njega ćemo tužiti zbog neizvršenih obveza, koje svakodnevno pristižu na adresu kluba. Ima dugovanja i iz 2018. godine. Ukupan dug kluba, sa kamatama, sada je oko 13 milijuna KM", kaže Bradarac, koji napominje da su se, vjerovatno, sklapali i "dupli" ugovori.

Kao primjer navodi ugovor vratara Bojana Pavlovića, koji je prošlog tjedna bio u klubu.

Zenički su nogometaši ponovo na odmoru i prekinuli su trenažni proces jer im klub ne može osigurati potrebne uvjete za dolazak ili boravak u Zenici.

Kopirati
Drag cursor here to close