Nema sreće s ozljedama

Bošku Šutalu pukla kost i čeka ga duga pauza

Boško Šutalo stigao je u Dinamo iz Atalante za četiri milijuna eura u ljetnom prijelaznom roku i u posljednje vrijeme igrao je sve bolje, no sada je došla loša vijest iz Šibenika.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2022. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stoper Modrih teško se ozlijedio nakon jednog duela u utakmici sedmog kola SuperSport HNL-a, odmah mu je pružena pomoć i izašao je iz igre, a Dinamo je objavio po završetku susreta kako se radi o frakturi kosti i rupturi ligamenata gležnja.

"Boško Šutalo večeras je na utakmici protiv Šibenika zadobio tešku ozljedu noge. Radi se o teškoj ozljedi s frakturom kosti i rupturama ligamenata gležnja. Našeg igrača nažalost čeka operacija, rehabilitacija i dulje izbivanje s terena. Boško, želimo ti brz oporavak i što brži povratak na teren! Nema predaje!", objavio je klub na društvenim mrežama.

Nakon gostujuće pobjede nad Šibenikom, trener Modrih Ante Čačić bio je vidno potresen.

"Na žalost pod dojmom smo teške ozljede Boška Šutala. Na ovim podlogama je neprimjereno igrati na ovakvim razinama, pričamo o Super HNL-u... Ali, ozljede se događaju, žao mi je Boška koji je imao puno problema s ozljedama, i kada se vratio, uhvatio ritam, dogodilo se ovo. Ujutro ga čeka operacija i želim mu brzi oporavak", kazao je Čačić.

Kopirati
Drag cursor here to close