Velika perspektiva kluba

Boško Šutalo na pragu prve momčadi Osijeka

“Boško Šutalo je naša velika perspektiva. On je dečko o kojem će se, ako ovako nastavi raditi i pametno razmišljati, sigurno čuti naširoko i nadaleko”, riječi su kojima je trener Zoran Zekić ocijenio 18-godišnjeg nogometaša iz Doljana.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2018. u 08:51 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjeljom derbiju 7. kola 1. HNL na Rujevici će snage odmjeriti trenutačno trećeplasirana Rijeka i drugoplasirani Osijek koji ima samo bod zaostatka za vodećim zagrebačkim Dinamom.

Trener momčadi iz Gradskog vrta Zoran Zekić na redovitoj konferenciji za novinare uoči puta prema Kvarneru najavio je kako želi vidjeti odvažan i odlučan Osijek u predstojećem derbiju.

Međutim, novinarima je posebnu zanimljivost udijelio kada je priopćio kako će na put u Rijeku povesti i nekolicinu igrača iz Osijeka II koji su to zaslužili svojim nastupima u drugoligaškim ogledima.

Otkrio je kako se radi o Josipu Špoljariću, Tomislavu Štrkalju, Stjepanu Radeljiću te mladom Bošku Šutalu koji će, kako je najavio strateg “Bijelo-plavih”, od zime sigurno biti uz prvu momčad, a do tada će “hvatati ritam” nastupima za Osijek II u 2. HNL.

Na poseban je način pohvalio mladog braniča Boška Šutala istaknuvši kako je riječ o vrlo zanimljivom i potentnom igraču koji bi u budućnosti mogao biti okosnica kluba s Drave.

“Boško Šutalo je naša velika perspektiva. On je dečko o kojem će se, ako ovako nastavi raditi i pametno razmišljati, sigurno čuti naširoko i nadaleko”, riječi su kojima je trener Zoran Zekić ocijenio 18-godišnjeg nogometaša iz Doljana u čapljinskoj općini.  

Šutalo je svoje prve nogometne korake napravio u Neretvi iz Metkovića, odakle je prešao u kadetsku momčad Splita. No, vrlo je brzo splitski Park mladeži zamijenio osječkim Gradskim vrtom. U prošloj je sezoni nosio kapetansku vrpcu i okitio se naslovom pobjednika juniorskog kupa Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close