obična naklapanja

Borac: Nećemo se fuzionirati s Krupom!

Sport / Nogomet | 22. 05. 2016. u 11:36 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Premijer lige je prošle sezone ispao banjalučki Borac, a u nju ulazi debitant Krupa. Stoga su počele spekulacije da će se bivši prvak fuzionirati s malom Krupom kako bi ostao u ligi, no FK Borac te spekulacije je odbacio.

''Ovim putem želimo da obavijestimo cjelokupnu sportsku javnost Banjaluke, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine da spomenuta fuzija sa dotičnim klubom nikada nije ni bila niti će biti opcija dok god FK Borac upravlja aktualno rukovodstvo.

U 90 godina bogatoj povijesti kluba bilo je mnogo uspona i padova, te ispravnih i loših odluka uprava. Pred aktualnim rukovodstvom se nalazi mnogo izazova, ali se nećemo baviti prošlošću, već samo budućnošću, odnosno razvojem omladinske škole i domaćeg igračkog kadra sa ciljem stabilizacije kluba i ekspresnog povratka u Premijer ligu BiH, a svoju energiju nećemo trošiti uzalud ni na koga, niti na Savez, niti na bilo koji klub u Republici Srpskoj.

Želimo da poručimo cjelokupnoj javnosti da smo svjesni snage Velikana iz Platonove. Naša ruka je pružena svima, a na drugima je da razmisle i odluče da li žele da je prihvate.

U idućoj sezoni Republika Srpska će imati samo dva predstavnika u Premijer ligi Bosne i Hercegovine: Radnik iz Bijeljine i Krupu iz Krupe na Vrbasu. FK Borac ovim klubovima želi sve najbolje i poručuje im da im iduće godine dolazi u pomoć.

Na kraju, naglašavamo da ćemo se, ukoliko budemo željeli da se obratimo nekome, to učiniti putem službenog priopćenja za javnost'', stoji u priopćenju Borca.

Kopirati
Drag cursor here to close