Četiri utakmice samo dva gola

Borac bolji od Sarajeva, Rudar savladao Slobodu

Direktni okršaj konkurenata za izlazak na europsku scenu pripao je Borcu iz Banja Luke. I na gradskom stadionu je jedan gol bio presudan.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2022. u 23:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se bliži završnica prvenstva, sve je manje golova na terenima Premijer lige BiH. U subotnja četiri odigrana susreta, postignuta su samo dva gola. Jedan od ta dva je postignut u susretu Rudara i Slobode. Trenutak odluke u Prijedoru se dogodio na šest minuta prije kraja. U gužvi pred golom Slobode nakon kornera najbolje je reagirao Demir Jakupović.

Prije postignutog gola dobre prilike su imali Amoah, Knežević, Mandić ali je nekako golman Slobode, Bukvić goste držao iznad površine. Na kraju nije uspio, pa je Sloboda u sve većim problemima. Ostaje za sada na osmom mjestu sa 29 bodova, Rudar je deseti ima četiri manje.

Direktni okršaj konkurenata za izlazak na europsku scenu pripao je Borcu iz Banja Luke. I na gradskom stadionu je jedan gol bio presudan. U 18. minuti utakmice došlo je do gužve na terenu, Velkoski i Ćorić su sve započeli, a kasnije su se uključili i svi drugi igrači. Varešanović i Velkoski su dobili žute kartone, kao i Milojević u Borcu. U nastavku duela su gosti imali svoju priliku, šut Varešanovića je zaustavio golman Borca.

Za neiskorištenu priliku došla je kazna u 34. minuti, lošu reakciju Pidre i Šećerovića u gol je pretvorio Lukić. Imala je momčad Sarajeva svoje prilike za izjednačenje, ali je ostalo 1:0. Domaći sastav je tek u sudačkom vremenu mogao povećati prednost, ali je golma Sarajeva Dizdarević dobro intervenisao. Borac je sada treći ima deset bodova više od Sarajeva.

Dva duela su završila bez pobjednika i golova. Radnik i Posušje odnosno Tuzla City i Željezničar. Kolo će biti kompletirano utakmicom između Leotara i Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close