Želi biti na oku Daliću

Bomba s Maksimira: 'Spreman je financijski izgubiti samo da dođe'

"Dinamo je blizu dogovora s Fiorentinom, držim da bi talijanski klub mogao pristati. Optimist sam kad se radi o dolasku Brekala u Dinamo", kazao je Bara.
Sport / Nogomet | 09. 01. 2024. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arber Hoxha danas će se priključiti Dinamovim pripremama u Rovinju, ali tu nije kraj lijepim vijestima za navijače Dinama.

Znači li dolazak Hoxhe da Dinamo odustaje od dovođenja Josipa Brekala? Ne, definitivno ne... Brekalo bi po informacijama Sportskih novosti danas ili sutra trebao obaviti još jedan, zaključni razgovor u Fiorentini, a onda poput Hoxhe također krenuti prema Maksimiru!

Njegov menadžer Andy Bara je ovo kazao za Sportske novosti na tu temu.

"Pregovori su u završnoj fazi. Josip ima veliku želju da stigne u Dinamo, da bude na oku izborniku Zlatku Daliću kako bi se uspio nametnuti za Europsko prvenstvo. Spreman je financijski izgubiti, samo da odjene plavi dres. Dinamo je blizu dogovora s Fiorentinom, držim da bi talijanski klub mogao pristati. Optimist sam kad se radi o dolasku Brekala u Dinamo", kazao je Bara.

Dakle, uvelike se radi na dolasku Brekala, i s te strane stižu optimistički tonovi.

Naravno, dok se sve strane i definitivno ne dogovore, nećemo još ništa zaključivati, ali čini nam se da bi Brekalo na proljeće također mogao biti modro pojačanje. Pa bi zagrebački klub zaista iznimno ojačan mogao na proljeće u obranu naslova prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close