čeka raskid

Bobić: Velež jedino mene ne želi pustiti

Sport / Nogomet | 06. 01. 2016. u 16:34 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od rijetkih svijetlih točki Veleža iz prvog dijela sezone svakako je vratar Adnan Bobić.

On je u prvom dijelu sezone primio 22 gola, no zaslužan Velež nije primio još barem toliko. Kako je branio u prvom dijelu sezone dovoljno govori i to što je nekoliko puta dobio najbolju ocjenu kod svoje ekipe, iako je Velež poražen.

Međutim, čini se da su to bile posljednje utakmice Adnana Božića na golu njegove najdraže momčadi. Još prije Božića je objavljeno da je i on napustio klub, ali to nije istina. Barem ne posve istina.

'Nisam raskinuo ugovor s Veležom, jer jedino mene ne žele pustiti. Dali su izlazna pisma svim stranim igračima i nekim domaćima, a jedino mene ne puštaju. To je vjerojatno zato jer za mene se nema tko boriti, nemam menadžera i sam se borim za svoja prava, ali izborit ću se', kaže nam Bobić.

Svoj slučaj proslijedio je Nogometnom savezu BiH koji će vjerojatno u četvrtak odlučiti o njegovom statusu s Veležom. Bobić je ugovor produžio prošlog ljeta i vrijedi do ljeta 2017., no ima svako pravo raskinuti ga jer klub nije ispunio doslovno nijednu stavku iz tog ugovora.

'Nisam primio niti jednu plaću za ovu sezonu, ni jednu jedinu marku. To je šest mjeseci bez plaće. Pokušao sam im dati kompromis, da mi daju barem nešto u zamjenu za oprost dijela duga, no ni to nisu htjeli. Zato ne želim više ostati, jer ostanak u ovakvom klubu, u kome doista ništa ne funkcionira, potpuno je neodrživ', dodaje Bobić.

Naći novi angažman u današnje vrijeme nije lako, pogotovo nije vratarima, no Adnan Bobić ima dosta ponuda.

'Imam tri ponude da odem vani, a imam i dvije iz Premijer lige. Vidjet ću što ću s tim, ali prvo trebam riješiti svoj status s Veležom. Nitko ne želi igrača bez čistih papira', zaključio je Bobić.

Kopirati
Drag cursor here to close