Transfer bomba

Boban slaže megamomčad: Modrić dolazi u Milan?

Najbolji nogometaš svijeta i kapetan hrvatske nogometne reperezentacije, Luka Modrić, uskoro puni 34 godine, a upravo to bi mogao biti razlog da Real Madrid naplati suradnju. Milan je zagrijan.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2019. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić i Zvonimir Boban na istoj klupi - zvuči kao kombinacija koja pred sobom ruši svakoga tko mu na travnjaku stane na put. Tome se, prema pisanju talijanskih medija, nadaju i čelnici AC Milana koji žele Zidanu uzeti hrvatskog veznjaka i s njime krenuti u pokoravanje Europe.

Naime, Milan već tri godine ne uspjeva ostvariti europske planove te su odlučili da je vrijeme tome stati na kraj, pišu 24sata.hr.

Upravo je Bobana Modrić često isticao kao svoga nogometnog uzora, a scena u kojoj Zvonimir Boban plače pred svjetskom nogometnom elitom u trenutku u kojemu je Luka okrunio svoju sezonu iz snova s FIFA-inom nagradom za najboljeg igrača svijeta pokazala je koliko ga Boban cijeni.

Boban od ove sezone ima novu ulogu u svojoj karijeri. U Milanu, klubu u kojemu je proveo devet godina, na oduševljenje ''milanista'' slaže momčad koja će ih ponovno dovesti među elitu europskog nogometa, a glavna zvijezda trebao bi biti upravo Luka Modrić, piše Tuttosport.

Ostvari li se ovaj transfer, Modriću se zasigurno neće biti teško prilagoditi u novom okruženju budući da je već surađivao s Carlom Ancelottijem za vrijeme njegovog boravka na Santiago Bernabeu od 2013.-2015. godine, kada je Luka još uvijek bio ''zelen'' u ''Kraljevskom klubu''.

Theo Hernandez prvi je koji se pridružio Rossonerima iz Reala, a sve je izglednije kako će njegovim putem i Luka. Zidane za jesen želi nove veznjake - Paula Pogbu i Donnyja van de Beeka. Boban je navodno htio i Brahima Diaza te Danija Ceballosa, no Luka je bio primarni cilj, pišu 24sata.hr.

Talijanski novinar koji je među prvima razotkrio transfer Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus prošloga ljeta - Luca Momblano - piše o dolasku Luke među ''Rossonere'', što daje na istinitosti ove ''tajne operacije''.

Kopirati
Drag cursor here to close