Osijek i Bjelica u problemima

Bjelica: Ne razmišljam o ostavci

"Razgovarao sam već s predsjednikom, on želi da ostanem. Možemo pričati ponovno, ali dok čelnik našeg kluba tako misli, ja ću biti trener", kaže Bjelica.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2022. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osijek je u velikim problemima. Četiri utakmice bez pobjede, tri od te četiri su izgubili, na zadnje tri nisu zabili gol. Lokomotiva, Kyzyl-Zhar,
Slaven Belupo, Istra, to su posljednja četiri protivnika. Navijači traže odlazak Nenada Bjelice, tražili su to još nakon eliminacije u Europi, međutim on još uvijek ne pomišlja na odlazak.

"U negativnom smo razdoblju, izgubili smo samopouzdanje, teško nam je postići pogodak, noge su teške. Imali smo i i protiv Istre dobrih i šansi i polušansi, krenuli smo s dva napadača i Caktašem iza njih, kasnije smo probali s Fiolićem i dvojicom novih napadača, opet nije išlo. Jako smo razočarani sa zadnje tri utakmice, u teškoj smo situaciji, pokušat ću probuditi momčad", kaže Bjelica.

Na izravno pitanje o budućnosti odgovorio je:

"Ne razmišljam o ostavci. Razgovarao sam već s predsjednikom, on želi da ostanem. Možemo pričati ponovno, ali dok čelnik našeg kluba tako misli, ja ću biti trener...

Kopirati
Drag cursor here to close