Trener Dinama

Bjelica: Imamo šansu da se borimo za veće ciljeve u Ligi prvaka

Dinamo je u 3. kolu grupe C Lige prvaka odigrao 2:2 u gostima kod Šahtara i osvojio vrlo važan bod u borbi za prolazak iz grupe.
Sport / Nogomet | 22. 10. 2019. u 22:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Dinamo Zagreba Nenad Bjelica je nakon remija sa Šahtarom u gostima pohvalio svoje igrače, napominjući da su se svi borili do posljednje minute meča, javlja Anadolija

Dinamo je u 3. kolu grupe C Lige prvaka odigrao 2:2 u gostima kod Šahtara i osvojio vrlo važan bod u borbi za prolazak iz grupe. 

"Zadovoljan sam kako smo igrali i kako smo se prezentirali. Moram biti zadovoljan kako su se igrači borili za Dinamo. Mogli smo i bolje proći jer smo imali dobre prilike, ali 2:2 je pravedan rezultat i daje nam šansu da se borimo za veće ciljeve u Ligi prvaka. Ne žalimo, mogli smo pobijediti, ali za dva tjedna igramo protiv istog protivnika u Zagrebu. Imamo kvalitetu da se nosimo s ekipama kao što je Šahtar i to smo pokazali", kazao je Bjelica nakon meča.

Šahtar je poveo u 16. minutu golom Konoplyanka, ali je Dinamo uspio izjednačiti u 25. pogotkom Olma. Zagrebačka ekipa je povela u 60. minutu golom Oršića, ali je domaćin poravnao u 75. golom Dodoa.

Poredak na ljestvci: Manchester City 6, utakmica manje, Dinamo Zagreb 4, Šahtar 4, Atalanta 0, također utakmica manje.

 
Kopirati
Drag cursor here to close