Umišljena zvijezda?

Bizarna scena: Kylian Mbappé igrnorirao trenera Tuchela

Mbappé je krenuo prema klupi, ne želeći pogledati trenera i ne želeći čuti njegovo objašnjenje te kasne izmjene.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2019. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sportbuzzer / Kylian Mbappé i trener PSG-a Tuchel

Pred sami svršetak utakmice između Montpelliera i PSG-a trener Parižana Thomas Tuchel iz igre je izveo Kyliana Mbappéa, ali se to mladoj zvijezdi nimalo nije dopalo.

PSG je tada već vodio s 3:1, igrala se 90. minuta tako da je praktično bilo nevažno hoće li još neki igrač dobiti priliku na kraju utakmice, ali Mbappé očito ne voli kad ga izvode iz igre prije zadnjeg sučeva zvižduka.

U ovom slučaju nekoliko minuta dobio je Eric-Maxim Choupo-Moting, a Tuchel je ovom izmjenom upravo htio istaknuti Mbappéov doprinos pobjedi, želeći mu čestitati na učinku.

No, mladi je Francuz ignorirao 'izljeve nježnosti' svog trenera, što je uistinu začuđujuće.

Mbappé je krenuo prema klupi, ne želeći pogledati trenera i ne želeći čuti njegovo objašnjenje te kasne izmjene.

Doduše, nije jasno što je doista naljutilo Mbappéa, jer moglo je to biti i nešto dok je boravio na terenu. U svakom slučaju, on je svoju pozornost poklonio čovjeku koji mu je ponudio toplu jaknu, a ne treneru Tuchelu.

PSG je pobijedio Montpelliera rezultatom 3:1, a u završnici utakmice golove su postigli Neymar (74.), Mbappé (76.) i Mauro Icardi (81.). Prethodno je Montpelliera vodio 1:0 (autogol Paredesa). Mbappé je osim pogotka ubilježio i asistenciju.

Trener i njegova mlada zvijezda imali su sličan slučaj u listopadu kad je Mbappé očekivao da će biti starter protiv Cluba Brugge u Ligi prvaka (5:0 za PSG), ali je trener mislio drukčije.

Tada se mladi Francuz javno požalio na trenerovu odluku da ga ostavi na klupi.

Kopirati
Drag cursor here to close