Tri operacije i neuspjele terapije

Bivši ''Vatreni'' završio karijeru u 27. godini

Bubnjić je posljednjih godina imao problema s ozljedama, zadnju epizodu imao je na Malti u Hiberniansu.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2019. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski reprezentativac Igor Bubnjić u 27. godini završio je profesionalnu karijeru.

Bubnjić je posljednjih godina imao problema s ozljedama, zadnju epizodu imao je na Malti u Hiberniansu, no zadržao se samo od listopada 2018. do lipnja 2019.

''Nakon 20 godina bavljenja onim što najviše volim nažalost sam bio primoran zaključiti profesionalnu nogometnu karijeru. Razlog tome su ozljede zbog kojih sam imao tri operacije te tri godine neuspješnih terapija koje mi nisu omogućile povratak na travnjak. Kroz karijeru sam doživio puno prelijepih trenutaka, uključujući uspone i padove. Imao sam priliku upoznati odlične osobe, kao i uživati u podršci navijača. Želio bih se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu, Slaven Belupu, Udineseu, Carpiju i Bresciji koji su mi dali priliku da budem dio njihove nogometne obitelji, ali sad je vrijeme da se upustim u novu avanturu i izgradim novu karijeru u nogometu. Hvala svima'', objavio je Bubnjić, prenosi SportKlub.hr.

Bubnjić je igrao za Slaven Belupo, Udinese, Carpi, Bresciju, Inter Zaprešić i Hibernians. Za reprezentaciju Hrvatske 2013. odigrao je dvije utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close