Nije se snašao

Bivši trener Širokog napušta Dinamo; Modri imaju novog šefa druge ekipe

Tijekom svog mandata u Dinamu Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je spriječilo u normalnom radu.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2020. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Goce Sedloski kao trener Širokog Brijega debitirao je na utakmici protiv Zrinjskog 2018. godine (0:0)

Zagrebački Modri su priopćenjem obavijestili kako Goce Sedloski više nije trener rezervne momčadi hrvatskog prvaka.

"Ovim putem obavještavamo javnost kako su GNK Dinamo i Goce Sedloski postigli sporazum o raskidu ugovora na mjesto trenera B momčadi našeg kluba".

U priopćenju se navodi kako je tijekom svog mandata Sedloski je četiri puta bio u samoizolaciji te je na kraju prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 "što ga je nažalost spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima GNK Dinamo"

Sedloski i Dinamo su zajednički procijenili kako je u takvoj situaciji, obzirom na velik broj utakmica koje predstoje, sporazumni rastanak najbolje rješenje.

"Sedloskog će na mjestu trenera B momčadi naslijediti Ivan Prelec, naš bivši igrač i trener mlađih kategorija GNK Dinamo", priopćio je hrvatski prvak. 

Goce Sedloski je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Pobedu iz Prilepa, Hajduk Split, Sheffield Wednesday, Dinamo Zagreb, japanski klub Vegalta Sendai, turski Diyarbakırspor i austrijski Mattersburg.

Za nacionalnu vrstu (sada Sjeverne) Makedonije upisao je ravno 100 nastupa, uz osam postignutih golova.

Kao sportski direktor i glavni trener vodio je Vardar iz Skoplja, a kao trener Rigu i Široki Brijeg.

Sedloski je u Dinamo prešao na upražnjeno mjesto trenera druge momčadi nakon što je Igor Jovičević preuzeo prvu ekipu Dinama, kao nasljednik Nenada Bjelice.

Kopirati
Drag cursor here to close