Traži priliku u federalnom prvoligašu

Bivši igrač Sarajeva, Zrinjskog, Igmana, Anes Vazda potpisao za Simm Bau

Momčad Simm Bau je u dosadašnjem dijelu sezone ostvarila sedam pobjeda uz pet remija i pet poraza, dok je u posljednjem prvenstvenom kolu slavila na Piroti protiv Travnika 0:1.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2023. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenirati je počeo u FK Bubamari ali je nastavio u Sarajevu, kroz kadetsku i juniorsku momčad te je dohvatio i dres reprezentacije. Potpisao je i profi ugovor s klubom ali kako se nije činilo da će dobiti priliku, van jednog nastupa u kupu kao junior još, raskida ga na ljeto 2016. i odlazi u ljubljansku Olimpiju.

Slijedi posudba u Kranj, pa povratak u Premijer ligu BiH, Mladost DK je bio prvi naredni klub Anesa Vazde. Pokušavao se Vazda izboriti za svoju minutažu, ali nije uspijevao. Tražio je priliku u Rudešu (Hrvatska), jedno vrijeme je bio član Zrinjskog, nakon čega odlazi u Radnik, pa u Igman.

U nastavku karijere će ovaj 25-godišnji centralni vezni igrač će nositi dres šestoplasirane momčadi Prve lige FBiH, BFK Simm Bau iz Kosove. Momčad Simm Bau je u dosadašnjem dijelu sezone ostvarila sedam pobjeda uz pet remija i pet poraza, dok je u posljednjem prvenstvenom kolu slavila na Piroti protiv Travnika 0:1.

Kopirati
Drag cursor here to close