Daily Mirror

Bivši igrač Reala Diarra postao džihadist i bori se u Siriji!?

Sport / Nogomet | 09. 04. 2014. u 16:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski mediji objavili su vijest da je bivši francuski reprezentativac i bivši igrač Reala Lassana Diarra postao džihadist, te da kao borac sudjeluje u ratu u Siriji.

Britanski tabloid Daily Mirror objavio je i snimku na kojoj je navodno Diarra s puškom ruci nedgje u Siriji. Ta vijest je odmah izazvala gomilu komentara, a prvi se javio Lokomotiv iz Moskve, čiji je Diarra član, s priopćenjem da je taj francuski nogometaš sinoć trenirao sa suigračima, te da s ratom u Siriji nema nikakve veze.

"To su gluposti. Vidio sam snimke na internetu, a dečko na snimci uopće i ne sliči na našeg Lassanu. Ovo je zbilja jedna jako glupa priča", kazao je glasnogovornik Lokomotiva Denis Novoselov.

"Diarra nikada nogom nije kročio na sirijsko tlo. On nije džihadist, on je igrač Lokomotiva koji će ovog vikenda igrati protiv Anžija", izjavio je odvjetnik francuskog nogometaša Eric Moretti.

Dvadesetdevetogodišnji Diarra ima vrlo bogatu karijeru jer je igrao za Chelsea, Arsenal, Portsmouth i Real Madrid, a 2012. je bio igrač Anžia, odakle je prešao u Lokomotiv. Za francusku reprezentaciju ima 28 nastupa, a posljednji u kolovozu 2010.

Kopirati
Drag cursor here to close