Teška prometna nesreća

Bivši igrač Reala bori se za život

Prva izvješća govore kako je bivši veznjak Reala prošao na crveno i nije ni vidio da se autobus približava raskrižju. Rincon je u automobilu imao i troje putnika, a izgleda da su svi teže ozlijeđeni.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši igrač Napolija i Real Madrida Freddy Rincon se nalazi u kritičnom stanju u bolnici u Caliju nakon što je na njegov automobil naletio autobus.

Nekadašnji kolumbijski reprezentativac, koji danas ima 55 godina, je teško stradao nakon što se autobus u punoj brzini zabio u njegov automobil.

Prva izvješća govore kako je bivši veznjak Reala prošao na crveno i nije ni vidio da se autobus približava raskrižju. Rincon je u automobilu imao i troje putnika, a izgleda da su svi iz automobila, kao i vozač autobusa, teže ozlijeđeni.

Iz bolnice su javili kako je Rincon u kritičnom stanju i da je operiran, a snimka s obližnje nadzorne kamere pokazuje trenutak užasa, dok se pojavio i snimak automobila kojim je upravljao Kolumbijac kada je na njega naletio bus.

Osim za Napoli i Real, Rincon je igrao i za Palmeiras, Santos, Cruzeiro i Corinhtihans. Sada, sa 55 godina, je radio kao nogometni komentator na kolumbijskoj televiziji.

Objavljene su i snimke stravične nesreće u kojoj je sudjelovao Rincon.

Kopirati
Drag cursor here to close